1 of 4

Om oss i Trøkk 16

I en digital verden med fokus på effektivitet, produktivitet og besparelser, ønsker Trøkk 16 å fokusere på styrken i det analoge.
Vi ønsker å stoppe litt opp. Ta tilbake tiden, taktiliteten, og stoltheten bak et ekte kvalitetshåndverk.

Trøkk 16 består av 2 glade trykkere, Petter Bratland og Steffen Aas og en glad markedsfører, Alexandra Flosand.

Vi spesialiserer oss på tradisjonelle og kreative trykkemetoder. Vår styrke ligger i vår kompetanse og lidenskap for håndverket, og vi jobber hardt for å levere klimavennlige trykksaker av høy kvalitet som skiller seg ut fra mengden. Vi etterstreber etter å yte best mulig service slik at du som kunde vil være 100% fornøyd. La oss hjelpe deg med å ta ditt prosjekt til neste nivå.

 Våre lokaler er kombinert verksted, kursarena, visningsrom og utsalgssted.
Lokalt samarbeid, godt håndverk og kollektiv utvikling er sentrale holdepunkter i vårt arbeid! 

Vi tilbyr

Alt av trykksaker produseres hos oss i trykkeriet. Vi tilpasser etter dine ønsker, behov, og alt kan skreddersys.  Er det noe vi ikke kan levere selv, er vi sikker
på at vi finner løsningen hos noen av våre kontakter. Her kan du kjøpe papir, kalender, bagtags, visittkort, gavekort, invitasjoner, spesialtrykk og annet gøy.

Egne produkter
VI har stort fokus på egenproduserte produkter! Akkurat nå har vi fokus på unike bærekraftige notatbøker, bokstavkort og annet gøy vi plutselig får lyst til å prøve ut. Vi tar gjerne i mot ideer til vårt neste prosjekt!   

Kurs
Vi kommer jevnlig til å gjennomføre kurs i våre lokalet. På listen over planlagte kurs står foreløpig bokbinding, boktrykk, lino, origami og julekort/bursdagskort.

Følg med på vår facebookside for oppdateringer og datoer.

Event/gruppe
Vi tar i mot dere mer enn gjerne! Kontakt oss, så ordner vi en hyggelig sammenkomst for vennegjengen, eller en fin kveld for deg og dine kolleger.

Kontakt oss

 • Fleksibel kreativitet

  Petter er en meget dyktig fagmann, veldig kreativ, flink å tilpasse seg kundens behov og et friskt pust i en liten by med få muligheter. Perfekt for oss som driver småskala business. Pålitelig og profesjonell, anbefales på det sterkeste!

 • De deiligste trykksakene fås kjøpt hos…

  De deiligste trykksakene fås kjøpt hos Trøkk 16! Og spørr man skikkelig, skikkelig pent, så får man akkurat det man trenger/ønsker seg!

 • Beste trøkkern av alle trøkkerne!

  Beste trøkkern av alle trøkkerne!
  Sabla flink, sabla kreativ og sabla hyggelig!
  Alle burde handle alle trykksakerne sine her.
  Jeg mener det!